"Being Unique

Is All About Being Different ."


rosakMonday, April 23, 2012Leave a comment

k , baru je lepas format phone aku haritu . sebab MENU dia hilang . virus penuh bersarang dalam phone tuh . biasalah , connect merata-rata . dh format tu , konpom lah segala galaa habuk yg save dalam phone tu hilang kan ? terpadam semua kan . clean and clear lah sekarang kan . sangat lah kesian dekat aku kan , nak nangis pun ade kan . nombor crush-2 tersayang semua dah terdelete kan . aish , sedihnye kan .

muka takpuas hati dengan phone .


dengan muka takmalu , aku meseg org sana , pm org sini , jerit orang situ , suroh bagi aku number deorang . dulu contacts aku ade 350 . sekarang 25 pun taksampaii . nak kacau orang pun tataw nak kacau sapa . choices tak banyak dh macam dulu . yang baik suci lagi murni tu laju ja send aku number dia . terbaik lah korang . muah muah . ada gak yang kedekut , takbagi pun number deorang . k-2 , aku paham . korang taksuka aku kacau en ? tapelahh , i don't care at all ! :D




sekali lagi , phone aku problem balik . lambat receive and send text message . bagi aku . lantak hang lah . ade aku kesah ke ? ngahahahaaa . so , jgn marah kalau saya takreply yee . malas nak repair , pegi plkn pun , bukan guna fon sangat . 

hiasan semata mata








Copyright ©.Layout by Evangelista.. All rights reserved 2011-infinity.