"Being Unique

Is All About Being Different ."


cupcake .Sunday, February 19, 2012Leave a comment

semua start pagi sabtu tuh , time tu ade kat KPJ TAIPING . sebab bawak qausar gi check doktor . mak aku ade tengok cerita tajuk SELERA kut . dia buat cupcake . ape lagii mak aku pun sakan je nak buat jugakk . tapi dea suruh aku . aku pun , okayy lah mak . tapii hari ahad tu baru keluar cari bahan-2 semua . malam baru start buat . 
resepi cupcake coklat . 
ni aku punyaaa >< 
abaikan background kaki aku tuhh . lenguh kut nak pukul benda nii . lama gilaa .  

jangan letak sikit sangat macam atas ni , nanti kek tu tak kembang . letak 3/4 bekas nii .

ni yang belum bakar ye . jangan pulak ade yang takknal cupcake dah bakar ke belum . 

ni time masak , suhu dalam 170 , and dalam 20minit , bergantung kepada saiz jugak 

ni yang dah siap . sorry . takbuat topping . sebab dah malas gilaa . tangan pun dah letihh je . lain kali aku buat topping yee . semalam terasa malas .

hee , sorry ye kengkawan semua . yang ni aku buat untuk test-2 saje . segan lah nak kasi orang rasa . dah la takberapa nak cantik . insyaAllah , nanti mak aku suruh buat lagi , aku bagi lah . tapi ingat . sebijik singgit taw ! jangan nak mintak free je ><  . nanti aku akan update lagii , kbyeee . assalamualaikum :)




Copyright ©.Layout by Evangelista.. All rights reserved 2011-infinity.