"Being Unique

Is All About Being Different ."


Segmen | Add Followers And Friends !Thursday, January 12, 2012Leave a comment

saya ditag oleh chamb . thanks dear sebab tagkan . actually saya jarang main segmen-2 nih , tapi , harini banyak time free . so , saya nak join sekali lah :) 
mari kita baca ape setori segmen nii ><"


jawab soalan jum :)

halu haluu , nama saya Siti Hawa Binti Safiee . panggilan ? banyak gilaa , tapi yang paling common , orang panggil saya hawaa . saya sudah berblogging selama 1tahun 4bulan . baru je lagii . sebab tu post saya agak berterabur dan merapu . biasalah budak baru belajar :) tujuan blogging ? entahlah , maybe sebab saya takada diary . and saya jadikan blog ni macam diary hidup sayalah . lagipun , saya suka kongsi-2 cerita dengan orang lain . macam best pulakk :)

okayy kali nie , kita nak tag KAKNGAHH kita dengan WAWA bestfren kitaa :)




Copyright ©.Layout by Evangelista.. All rights reserved 2011-infinity.