"Being Unique

Is All About Being Different ."


kaum NABI LUTH kembali .Tuesday, December 20, 2011Leave a comment


firstly pasal gambar nih , aku jumpa dekat page . hurr , menakutkan , dan , aku target dedua ni malay and islam . apelah nak jadikan ? orang zaman sekarang , sejenis pun , ade nafsu . haish . macam macam masalah , kita semakin kebelakang . kembali ke zaman nabi nabi terdahulu .

Rupanya , banyak jugak persatuan dan kelab kelab gay di MALAYSIA . Antara yang diketahui ialah

1.       Persatuan Gay Malaysia Kebangsaan
2.       Terengganu Gay Club
3.       Persatuan Blogger-Blogger Gay Malaysia
4.       Persatuan Gay Berkumpulan
5.       Persatuan Belia Gay Malaysia
6.       Persatuan Gay Malaysia
7.       Persatuan Gay Melayu
8.       Persatuan Gay Perak
9.       Persatuan Gay Sejati
10.   Persatuan The Gay
11.   Persatuan Gay Berwibawa ILPKL
12.   Persatuan Gay Club (PGC)
13.   Persatuan Gay Serantau
14.   Persatuan Lesbian dan Gay SeMalaysia
15.   Persatuan Gay SeMalaysia (PGS)


Saya Akan Kekal Muslim Hingga Akhir Hayat - Ariff Alfian

sapa kenal lelaki ini ? Ariff Alfian . Seorang TOKOH CEMERLANG SPM dan menyambung pelajaran di dalam bidang perubatan di UNITED KINGDOM dan ditaja oleh PETRONAS . Malangnya , tidak cukup hanya bijak di dalam bidang akademik apabila beliau digemparkan berkahwin dengan seorang lelaki DUBLIN di sana . 


ariffalfianrosli3 ARIFF ALFIAN ROSLI PELAJAR MALAYSIA KAHWIN GAY

 Sesungguhnya , berita ini memberi tekanan yang besar kepada seluruh manusia kerana perkahwinan seperti ini tidak dibenarkan sama sekali . Bersamalah kita mengambil iktibar dari kisah Ariff ini , jangan mengutuk atau mengejinya , tetapi , doakan hatinya terbuka untuk berubah dan setia kepada agama kelahirannya . AMIN~

INGATLAH , DIDUNIA , KITA HANYA SEMENTARA :)


“Dan (Kami juga telah mengutus) Luth (kepada kaumnya). (Ingatlah ) tatkala dia berkata kepada mereka: “Mengapa kamu mengerjakan perbuatan faahisyah itu, yang belum pernah dikerjakan oleh seorang pun (di dunia ini) sebelummu?”. Sesungguhnya kamu mendatangi lelaki untuk melampiaskan nafsumu (kepada mereka), bukan kepada wanita, malah kamu ini adalah kaum yang melampaui batas. Jawab kaumnya tidak lain hanya mengatakan: “Usirlah mereka (Luth dan para pengikutnya) dari kotamu ini, sesungguhnya mereka adalah orang-orang yang berpura-pura mensucikan diri .” (QS. Al A'raaf, 7: 80-82) 

Copyright ©.Layout by Evangelista.. All rights reserved 2011-infinity.